غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

تردید آلمان برای ارسال موشک کروز «تاروس» به اوکراین

سخنگوی دولت آلمان گفت تعهد دانمارک و هلند به تحویل جنگنده‌های «اف-16» به اوکراین، فشاری بر برلین برای ارسال موشک‌ «تاروس» به «کی‌یف» وارد نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، دولت آلمان روز دوشنبه اعلام کرد که تعهد دانمارک و هلند به تحویل جنگنده‌های «اف-۱۶» به اوکراین، فشاری بر این کشور در ارسال موشک‌های کروز «تاروس» به «کی‌یف» وارد نمی‌کند.

 

به گزارش وبگاه شبکه خبری «العربیه»، «اشتفان هبستریت»، سخنگوی دولت آلمان در نشست خبری گفت: «چنین فشاری احساس نمی‌شود.»

 

وی با با تاکید بر اینکه آلمان قوی‌ترین حامی نظامی اوکراین پس از آمریکاست، گفت:«اینکه اوکراین به بهترین شکل ممکن مورد حمایت قرار گیرد نیز مهم است.»

 

هلند و دانمارک روز یکشنبه متعهد شدند در جریان سفر «ولودیمیر زلنسکی،»رئیس‌جمهور اوکراین، ۶۱ فروند اف-۱۶ به اوکراین بفرستند.

 

اوکراین بارها از آلمان خواسته تا موشک‌های کروز تاروس را در اختیار این کشور قرار دهد به طوریکه «دیمیترو کولبا» وزیر امور خارجه اوکراین از برلین خواسته که این موشک‌ها را در اسرع وقت به این کشور ارسال کند.

 

چندی قبل، وبگاه شبکه خبری «دویچه وله» نوشت، آلمان می‌تواند ب موشک‌های کروز تارو» را به اوکراین عرضه کند. دولت زلنسکی، آلمان را برای ارسال موشک‌های تاروس تحت فشار قرار داده ، اما آلمان در بحبوحه نگرانی‌ها مبنی بر استفاده از این سلاح در اهدافی در خاک روسیه، تمایلی از خود نشان نداده است.

 

پیشتر «یئهور چرنیف» قانونگذار اوکراینی گفت که آلمان پس از توافق پارلمانی، موشک‌های دوربرد تاروس را ارسال خواهد کرد. وی گفت: «دوستان من در پارلمان آلمان به من اطلاع دادند که فراکسیون‌های کلیدی پارلمان درباره انتقال موشک های دوربرد تاروس به اوکراین به توافق رسیده‌اند.»

 

کی‌یف از زمان دریافت تعداد نامشخصی موشک‌های «سایه طوفان» از انگلیس، به طور مداوم از این موشک‌ها برای هدف قرار دادن تاسیسات غیرنظامی روسیه استفاده کرده است.

 

پیشتر، یک نماینده پارلمان اوکراین اظهار داشته بود که پارلمان آلمان با ارسال موشک‌های دوربرد به کی‌یف برای نبرد با روسیه موافقت کرده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر